catala  castellano
Logo Dr.F.Codina Garcia
Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació
Imatge estetoscopi
El Bressol, per Berthe Morisot

Consell d’us dels “mocadors portanadons”La Comissió per a la Seguretat dels Productes de Consum dels Estats Units (*) ha publicat un advertiment sobre l'ús correcte dels “mocadors portanadons”.

S'han comptabilitzat almenys 14 morts per la seva utilització incorrecta. Aquestes mesures són aplicables a tots els lactants però constitueixen un grup de risc els lactants menors de 4 mesos, ex-prematurs, nounats amb baix pes al naixement o amb processos infecciosos respiratoris.

(*) http://www.cpsc.gov/cpscpub/spanish/11044s.html
mocador portanadons
mocador portanadons

La cara està recolzada sobre la vora de la tela i no està coberta pel mocador. El rostre del lactant està permanentment visible i les seves vies respiratòries no estan obstruïdes.

Consumer product safety commission. Salut pública E.E. U.U. Novembre 2012


ajustament
icona descarrega

Avís: La informació d’aquesta pàgina no es pot considerar un diagnòstic ni un tractament , així no pot substituir l’atenció medica. En cap cas substitueix l’opinió o les prescripcions dels professionals. El titular del lloc web no pot garantir que la informació està completament lliure d’error tot i els esforços per assegurar la veracitat i l’actualització . Es recomana sempre la consulta al seu pediatra i no es fa responsable de possibles malentesos del continguts de la pàgina.