catala  castellano
Logo Dr.F.Codina Garcia
Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació
Imatge estetoscopi
El Bressol, per Berthe Morisot

L’arribada d’un bebè a la família és una gran alegria però també un gran estrès. Especialment pels pares novells.

Com s'ho faran aquests tres inexperts?

Per a la mare és la seva primera experiència. El pare encara no sap quin és el seu rol. El bebè és la primera vegada que fa de bebè.

De tots tres, sempre he pensat que, el bebè és el que més sap. Tots els bebès saben fer de bebès. També sé que les mares i els pares fan bona la feina quan fan servir el sentit comú. No tingueu recança de consultar a mares expertes.

Però sempre recordeu, que tot i ser novells, ningú,(incloses iaies, pediatres, tietes o veïnes) ningú sap més del vostre bebè que vosaltres.

peu de nado

Els pares i mares experts ho viuen d'altre manera. Però tant si és el primer com si és el tercer fill/filla, gaudiu de la criança del vostre fill/filla.

Avís: La informació d’aquesta pàgina no es pot considerar un diagnòstic ni un tractament , així no pot substituir l’atenció medica. En cap cas substitueix l’opinió o les prescripcions dels professionals. El titular del lloc web no pot garantir que la informació està completament lliure d’error tot i els esforços per assegurar la veracitat i l’actualització . Es recomana sempre la consulta al seu pediatra i no es fa responsable de possibles malentesos del continguts de la pàgina.