catala  castellano
Logo Dr.F.Codina Garcia
Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació
Imatge estetoscopi
Nen malalt, per Arturo Michelena

Consells per a la cura de la pell en l'acne


1. Rentar les àrees problemàtiques dues vegades al dia amb sabó o un detergent suau. Però no cal exagerar. El rentat excessiu pot empitjorar l'acne.

2. Aplicar solament producte per a l'acne suficient per cobrir les àrees problemàtiques. Aplicar només després de netejar la pell.

3. Utilitzar un oli o crema hidratant amb base d'aigua per ajudar a alleujar la pell seca o la descamació a les zones on sigui necessari.

4. Evitar els cosmètics, protectors solars i productes pel cabell oliosos. En el seu lloc has d'utilitzar els productes etiquetats "sense oli" o " no comedons" (que no obstrueix els porus).

5. No esprémer els porus, estrènyer les lesions afavoreix la infecció que pot produir cicatrius.

6. Mantingues el teu cabell net i fora de la cara.

acne

7. Sigues pacient. El tractament de l'acne requereix temps i paciència. Pot necessitar dos o tres mesos d'ús diari del producte per veure resultats, i l'acne pot semblar que empitjora abans de millorar.

8. Pot ser que hagis de provar diferents productes amb diferents ingredients actius abans de trobar un tractament que funcioni.

Dr. F. Codina Garcia. Desembre 2014


ajustament
icona descarrega

Avís: La informació d’aquesta pàgina no es pot considerar un diagnòstic ni un tractament , així no pot substituir l’atenció medica. En cap cas substitueix l’opinió o les prescripcions dels professionals. El titular del lloc web no pot garantir que la informació està completament lliure d’error tot i els esforços per assegurar la veracitat i l’actualització . Es recomana sempre la consulta al seu pediatra i no es fa responsable de possibles malentesos del continguts de la pàgina.