catala  castellano
Logo Dr.F.Codina Garcia
Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació
Imatge estetoscopi
Nen malalt, per Arturo Michelena

En aquesta pàgina trobareu consells de salut sobre les malalties més freqüents als nens i nenes.
Els consells d’aquesta pàgina no tenen cap utilitat diagnòstica. No es poden fer servir per a diagnosticar cap malaltia als infants.


Els consells que hi ha son una guia per tenir cura dels vostres fills i filles quan són diagnosticats d’una malaltia específica.

“No hi ha malalties sinó malats”. Aquest és un vell i encertat aforisme mèdic.


Molts pacients poden patir una mateixa malaltia, però cadascú d’ells farà la seva malaltia. Cada pacient tindrà una clínica i una gravetat diferent.

Adapteu els consells a les necessitats dels vostres infants.

Poseu sempre per davant el consell del vostre pediatra o infermera pediàtrica a la informació que trobareu en aquesta o d’altres pàgines en línia.


Aquests consells no substitueixen sinó que complementen la informació que heu rebut dels professionals de salut.

Avís: La informació d’aquesta pàgina no es pot considerar un diagnòstic ni un tractament , així no pot substituir l’atenció medica. En cap cas substitueix l’opinió o les prescripcions dels professionals. El titular del lloc web no pot garantir que la informació està completament lliure d’error tot i els esforços per assegurar la veracitat i l’actualització . Es recomana sempre la consulta al seu pediatra i no es fa responsable de possibles malentesos del continguts de la pàgina.