catala  castellano
Logo Dr.F.Codina Garcia
Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació
Imatge estetoscopi
Les tres edats, per Gustav Klimt

El consells de seguretat són importants a qualsevol edat de la vida. Els accidents domèstics, al parc o al carrer són una causa freqüent d’atenció als nens.

Al nostre medi cada vegada disposarem de més eines terapèutiques per prevenir o guarir malalties (noves vacunes, antibiòtics...). Però no tindrem masses més eines pels accidents.

Com a tots els temes de salut, la prevenció és la millor eina. Als accidents, la prevenció és l’única eina útil.

Els consells de seguretat són les mesures preventives per evitar els accidents. Com podeu veure estan agrupats per edats.

Òbviament el consells no poden ser els mateixos per un lactant que per un escolar o un adolescent.

casc

Els pares s'han d'ocupar de la seguretat dels seus fills, tant si són lactants i volen ficar el dit a un endoll, com si són adolescents i van en moto sense casc.

Avís: La informació d’aquesta pàgina no es pot considerar un diagnòstic ni un tractament , així no pot substituir l’atenció medica. En cap cas substitueix l’opinió o les prescripcions dels professionals. El titular del lloc web no pot garantir que la informació està completament lliure d’error tot i els esforços per assegurar la veracitat i l’actualització . Es recomana sempre la consulta al seu pediatra i no es fa responsable de possibles malentesos del continguts de la pàgina.