catala  castellano
Logo Dr.F.Codina Garcia
Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació 
Imatge estetoscopi
Bodegó, per Eugenio Lucas Velazquez

Alimentació complemetària

alimentació desprès 9 mesos
nens menjant

9 mesos

Introduir el peix blanc (lluç , llenguado , rap) fresc o congelat per dinar o per sopar (60g) un mínim de 2-3 vegades a la setmana. Iniciar també la sopa de pasta i el pernil dolç / gall d’indi.

10 mesos

Introduir el rovell d’ou, l’inici serà poc a poc farem ¼ la primera setmana , ½ la segona setmana, ¾ la tercera setmana, rovell sencer la quarta setmana.
També introduirem la col i la coliflor a la verdura.

11 mesos

Introduir l’ou sencer, l’inici de la clara també serà poc a poc ¼ la primera setmana, ½ la segona setmana, ¾ la tercera setmana i un ou sencer la quarta setmana. També introduiríem els espinacs am la verdura.

Important anar reduint els triturats i començar a donar més trossos. Intentar donar sopar variat.

Modificat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Juliol 2011

ajustament
icona descarrega

Avís: La informació d’aquesta pàgina no es pot considerar un diagnòstic ni un tractament , així no pot substituir l’atenció medica. En cap cas substitueix l’opinió o les prescripcions dels professionals. El titular del lloc web no pot garantir que la informació està completament lliure d’error tot i els esforços per assegurar la veracitat i l’actualització . Es recomana sempre la consulta al seu pediatra i no es fa responsable de possibles malentesos del continguts de la pàgina.